Spoločenská zodpovednosť podnikov verzus daňové úniky v oblasti dane z pridanej hodnoty - Sopková, Eva
Teoretické východiská skúmania spoločenskej zodpovednosti v oblasti platenia daní. Cieľ, materiál a metódy skúmania. Dôsledky daňových únikov - výsledky sekundárneho prieskumu. Návrhy na zamedzenie daňových únikov na DPH.