[Didaktika cvičnej firmy-teória a prax] - Orbánová, Darina
Recenzia na monografiu, ktorá rozpracúva problematiku cvičných firiem nielen z teoretickej stránky, ale venuje veľkú pozornosť aj praktickej stránke. Učebnica je štrukturovaná do piatich kapitol, ktoré na seba logicky nadväzujú.