[Didaktika administratívy a korešpondencie] - Velichová, Ľudmila
Recenzia na vysokoškolské skriptá, ktoré predstavujú základnú literatúru pre študentov rozširujúceho pedagogického štúdia. Zároveň slúžia ako metodická pomôcka pre všetkých učiteľov, ktorý predmet ADK vyučujú.