Upgrade systému chce čas - a dobrú prípravu - Pecho, Peter
Upgrade podnikového informačného systému a výhody, ktoré prinesie. Prístup k novým technológiám a lepším funkciám, či lacnejšej podpore. Optimalizácia a implementácia novej verzie. Vybavenie a funkčnosť informačného systému.