Cudzí jazyk sa stáva cieľom i prostriedkom - Bednárová, Klaudia
Ovládanie a znalosť cudzích jazykov u manažérov a topmanažérov v súčasnosti. Metódy výučby, ktorými môže štúdium prebiehať. Online výučba a iné formy zdokonaľovania jazykových znalostí manažérov.