Zlepšování realizace projektů - Košturiak, Ján
Súčasná doba je často označovaná za nestabilnú, v ktorej je potrebné rozhodovať a konať. Rozdiely medzi plánovaním a realizáciou projektu. Odchýlky od plánu projektu vývoja výrobku a ich vplyv na zisk. Niekoľko príkladov, ktoré sa osvedčili pri zlepšovaní realizačnej schopnosti v projektoch. Definovanie projektu a kapacít. Vizualizácia a dokumentácia projektu. Riadenie projektu. Časový manažment. Menej je niekdy viac. Motivácia ľudí a celkový obraz.