Boloňský proces: nutný proces adaptace, nebo trojský kůň neoliberálních změn vysokoškolského vzdělávání? - Štech, Stanislav
Vysokoškolské vzdelávanie v kontexte spoločenských, ekonomických a politických zmien. Okolnosti vzniku Bolonskej deklarácie a Bolonský proces. Vývoj univerzít a vysokých škôl. Výsledky terciárneho vzdelávania za posledných desať rokov.