Spoločensky zodpovedné podnikanie vo vybraných odvetviach národného hospodárstva na Slovensku - Marková, Viera
Význam spoločenskej zodpovednosti podnikania pre každodennú prax podnikov. Roviny spoločensky zodpovedného podnikania. Úroveň realizácie spoločensky zodpovedného podnikania na Slovensku. Výsledky prieskumu, diskusia.