Ekonomické hodnotenie investícií do elektronického vzdelávania - Gajňáková, Michaela
Možnosti a smery hodnotenia obsahov kurzov tradičnej alebo elektronickej formy vzdelávania. Vlastný obsah kurzu a požiadavky celého procesu výučby. Efektívnosť nákladov pre potreby vzdelávania v danej oblasti.