Vybrané riziká a obmedzenia pri riadení organizácií v sociálnej sfére - Svetský, Štefan
Pojem znalostný manažment. Manažér v sociálnej sfére. Špecifiká riadenia znalostných pracovníkov.Tvorba znalostí potrebných pre riadenie. Vybrané obmedzenia a riziká v rozhodvacom procese.