Hospodárska kríza a marketing - Matúš, Jozef
Marketing a riešenie nových úloh v čase krízy. Makroekonomické problémy. Klesajúca kúpna sila obyvateľstva, zmena dopytu ako aj kapacita trhu. Krízová komunikácia a program pripravenosti na jednotlivé situácie vo vnútri podniku.