Jak dál ve společenské odpovědnosti - Sedláček, Martin
Dobrá povesť ako ekonomický faktor. Spoločensky zodpovedné správanie (CSR - corporate social responsibility) ako zdroj konkurenčnej výhody. Spoločensky zodpovedné správanie a zvyšovanie zisku. Náklady na CSR ako nutná nákladová položka a nie luxus z prebytku.