Vymáhateľnosť práva v Slovenskej republike v súvislosti s predstavením tuzemského bezregresného faktoringu s dôrazom na získanie požadovanej likvidity - Puchá, Nikoleta
Faktoring ako forma financovania, ktorá rieši problém s požadovanou likviditou. Alternatíva bankových produktov v oblasti financovania podnikateľskej činnosti. Popis tuzemského bezregresného faktoringu v súvislosti s vymáhateľnosťou práva v Slovenskej republike.