Motorola - Kapoun, Jan
Z histórie spoločnosti Motorola, výrobcu spotrebnej elektroniky, najmä televízorov a rádií. Dôraz na kvalitu. Six sigma ako podniková filozofia. Koncepcia Six sigma. Pozície pracovníkov v Six sigma. Osobnosti spoločnosti Motorola.