Inštitucionálna podpora verejno-súkromných partnerstiev ako determinant ich rozvoja - Tomová, Anna
Verejno-súkromné partnerstvá (Public-Private Partnerships, PPP), nové formy kontraktácie medzi verejným a súkromným sektorom. Vytvorenie špecializovaných jednotiek na podporu PPP. Alternatívne poskytovanie služieb, ktoré historicky neboli zabezpečované súkromným sektorom.