Spokojnosť zamestnancov podporovaná benefitmi - Ondrušková, Otília
Stimulácia a motivácia pracovníkov. Tvrdé a mäkké riadenie ľudských zdrojov. Najčastejšie uplatňované formy zamestnaneckých výhod. Výhody a nevýhody odmeňovania podľa výkonu. Benefity. Rozvoj a kariéra.