Tvorba práva s akcentom na finančné a daňové právo - Kubincová, Soňa
V súčasnosti je badateľné výrazné zníženie kvality a prehľadnosti právneho poriadku. Právo vo všeobecnosti. Vstup Slovenska do Európskej únie a eurozóny ovplyvnil existujúce právne predpisy Slovenska. Notifikácia všeobecne záväzných právnych predpisov. Finančné právo. Problematika rozpočtu VS. Európsky sociálny fond. Právna úprava finančného trhu. Menové právo a tvorba menovej politiky. Daňové právo.