Implementácia RFID systémov v prostredí SCM - Vaculík, Juraj
Integračné fázy procesov plánovania, rozdeľovania a koordinovania finančných a ľudských zdrojov, spotrebúvaných aktivitami fyzickej distribúcie výrobkov, operáciami podpory výroby a zásobovaním organizácie vstupným materiálom a surovinami. Charekteristika RFID systému.