Priaznivá sociálno-psychologická atmosféra ako základ úspešnosti organizácie - Dirgová, Eva
Pojem sociálna atmosféra a sociálna klíma. Metódy analýzy sociálnej klímy. Jednotlivec verzus pracovná skupina. Psychologický rozmer pracovného výkonu. Správanie jednotlivcov v skupine.