Záverečná práca na vysokej škole - Tichý, Miroslav
Obal záverečnej práce, rigoróznej práce a habilitačnej práce. Titulný list záverečnej, rigoróznej a habilitačnej práce. Licenčná zmluva. Písomná informácia o záverečnej, rigoróznej a habilitačnej práci. Čestné vyhlásenie. Žiadosť o zastavenie verejného sprístupňovania. Záverečné upozornenie. Prílohy.