Spotrebiteľ v kontexte inovácií - Lattová, Barbora
Inovácia ako prvok inovačnej politiky. Posudzovanie inovácií z rôznych hľadísk. Vplyv spotrebiteľa na inovácie. Vplyv inovácie na spotrebiteľské správanie. Krivka inovácie produktov a jej vplyv na správanie spotrebiteľov.