Využitie metódy analytického hierarchického procesu (AHP) pri stanovení strategických cieľov stakeholderov v rámci stratégie CSR - Drieniková, Katarína
Spoločensky zodpovedné podnikanie a stakeholderi. Analytický hierarchický proces. Využitie AHP metódy pri formulovaní strategických cieľov stakeholderov v rámci CSR vo vybranom podniku.