Spoločensky zodpovedné podnikanie v priemyselných podnikoch - Fojtíková, Alexandra
Koncept spoločensky zodpovedného podnikania. Roviny a dimenzie spoločensky zodpovedného podnikania. Úroveň spoločensky zodpovedného podnikania v priemyselných podnikoch na Slovensku.