Význam a potreba vzdelávania v procese budovania dôslednej finančnej vedomosti - Dubeňová, Katarína
Finančné vzdelávanie má prispieť k opatreniam a prevencii proti vzniku potenciálnych kríz v budúcnosti. Finančná nevedomosť občanov a hrozby, ktoré predstavuje. Finančná nevzdelanosť ako celosvetový problém.