Web technology use in pedagogies method - Hasan, Jamal
Použitie vhodnej technológie s odpovedajúcimi pedagogickými prístupmi v kontexte dnešného vzdelávacieho prostredia. Web-based learning (webové učenie) a nástroje spolupráce tohto vzdelávacieho procesu.