Podpora finančnej gramotnosti v krajinách EÚ - Hlavatý, Ivan, 1978-
Finančná gramotnosť a jej význam pre inštitúcie EÚ a trhové subjekty. Úroveň finančnej gramotnosti a jej odlišnosti v rámci EÚ. Vzdelávacie modely na Slovensku a informácie o finančnom trhu a jeho produktoch.