Komunikácia v procese získavania finančnej gramotnosti - Kedrová, Jana
Profesionálne zvládnutie základných a špecifických komunikačných prostriedkov a ich jednotlivých foriem. Komunikačná zručnosť predstavuje podstatu komunikácie v procese vzdelávania ako takého, teda aj v prípade získavania finančnej gramotnosti.