Finančná gramotnosť - významný aspekt vzdelávania - Koleničová, Jana
Charakterizovanie pojmu "finančná gramotnost". Úroveň finančnej gramotnosti vo vybraných krajinách. Poskytovanie finančných služieb, sprístupnenie kvalitných a zrozumiteľných informácií, ktoré umožnia spotrebiteľovi správne sa rozhodovať a plne využívat finančné služby.