Pojetí finanční gramostnosti ve výuce ekonomických předmětů na obchodních akademiích - Králová, Alena
Problematika a vývoj finančnej gramotnosti vo výučbe ekonomických predmetov na obchodných akadémiách a ostatných stredných školách v Českej republike. Štruktúra ekonomických predmetov, ich obsah z pohľadu finančnej gramotnosti a ciele riešenej problematiky.