Tablety vo firmách - Mravčák, Alexander
Efektívne využívanie tabletov pri práci. Príklady využívania tabletov vo firmách: v poisťovni Axa, v Citroëne, v televízii Joj. Najpoužívanejší je iPad. Šesť užitočných biznis aplikácií pre iPad.