Zameranie niektorých iniciatív v oblasti ekonomického vzdelávania v Nemecku - Kuláková, Mária
Ekonomické vzdelávanie v Spolkovej republike Nemecko a jeho odlišnosti oproti obsahu ekonomického vzdelávania na Slovensku. Ekonomické súvislosti, ekonomické cítenie a samostatné zodpovedné konanie žiakov v praxi.