Ekonomické aspekty obnoviteľných zdrojov energie - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Prognóza energetického vývoja. Ekonomické problémy spojené s obnoviteľnými zdrojmi energie. Kalkulácia nákladov. Prezentácia