Zákon o službách zamestnanosti - Demek, Peter
Úplné znenie zákona č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení ďalších zákonov. Posledná novelizácia - zákon č. 257/2011 Z. z. Komentár k jednotlivým paragrafom zákona.