Nové inštitúty v Zákonníku práce po 1. 9. 2011 - Strýčková, Jolana
Nové inštitúty, ktoré novela Zákonníka práce zavádza do pracovného práva od 1. septembra 2011. Delené pracovné miesto. Konkurenčná doložka. Konto pracovného času. Inštitút flexikonta, ktorý sa v rámci prechodného obdobia osvedčil a od 1. 9. 2011 sa ustanovuje natrvalo. Praktické príklady.