Franchisingové partnerstvo - Hrašková, Dagmar
Franchising, charakteristika. Franchisingové koncepty. Princíp franchisingového partnerstva. Kvalita partnerskych vzťahov. Franchisingová zmluva. Typológia franchisingu. Finančné aspekty franchisingu. Konkurenčné výhody franchisingu. Franchising verzus vlastné podnikanie. Franchising v Čechách, franchising na Slovensku.