Možnosti a podmienky pokračovania v podnikaní po smrti živnostníka I. - Kopál, Ladislav
Verejnoprávny rámec pokračovania v podnikaní po smrti živnostníka. Súkromnoprávny rámec dôsledkov pokračovania v podnikaní po smrti živnostníka. Osoby oprávnené pokračovať v podnikaní po zosnulom živnostníkovi. Zodpovednosť za záväzky podnikateľa po jeho smrti. Podmienky vykonávania živnostenského oprávnenia. Praktické postupy.