Na implementáciu WMS sa treba pripraviť - Brezovský, Jozef
Motorom dopytu po systémoch pre riadenie skladov sa stala snaha podnikov znížiť prevádzkové náklady, zvýšiť produktivitu práce a minimalizovať chyby pri vykonávaných operáciách. Tiež rastúce mzdové náklady sú výraznou motiváciou pre investíciu do WMS systému (Warhouse management system). Ako si vybrať WMS systém. Testovacia prevádzka.