Analýza vplyvu USD a EUR na výmenné kurzy vybraných mien a vplyv existencie GARCH efektu - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza vývoja vybraných mien v závislosti od globálnych mien EUR a USD s využitím koncepcie ukazovateľa beta používaného pri analýze výkonnosti fondov.