Vplyv prílevu priamych zahraničných investícií na priemerné mzdy v slovenskej ekonomike - Dudáš, Tomáš, 1976-
Empirické štúdie skúmajúce vzťah prílevu priamych zahraničných investícií (PZI) a miezd. Analýza vplyvu prílevu PZI na mzdy na národnej úrovni a na úrovni regiónov.