Postavenie a význam IKT v procese finančného vzdelávania - Pasiar, Ladislav, 1984-
Postavenie informačno-komunikačných technológií (IKT) vo vzdelávacom procese. Zhromažďovanie, analyzovanie a realizácia informácií v rámci finančného vzdelávania. Naplnenie základných funkcií IKT v rovine vyhodnocovania informácií.