Output Sustainability to Exogenous and Endogenous Shocks: Evidence from Emerging Economies - Belitski, Maksim
Vplyvy exogénnych a endogénnych šokov na výkyvy vo výrobe v postkomunistických krajinách v rokoch 2000. Teoretická štruktúra a výskumná hypotéza. Autoregresívne odhady a rôzne analytické modely. Šoky v období krízy.