Finančná gramotnosť - tlak na efektívnosť fungovania kapitálového trhu - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Nedostatočná úroveň vedomostí obyvateľstva o úrokoch, kreditných kartách, akciových trhoch či hypotékach. Finančná negramotnosť ako celosvetový problém. Projekt zvyšovania finančnej gramotnosti a podpora OECD. Finančná gramotnosť a finančné vzdelávanie v SR.