Problémy modernej diplomacie - Čizmadiová, Kristína
Poslanie verejnej diplomacie. Občianska diplomacia. Kultúrna diplomacia. Slovensko v medzinárodných organizáciách. Slovensko v OECD. Dôležité udalosti súvisiace s prijatím a pôsobením SR v OECD. Plánované udalosti OECD v roku 2011. Slovensko v OBSE. SWOT analýza – postavenie Slovenskej republiky v diplomatických stykoch z hľadiska výkonnosti malých a stredných podnikov.