Tabuľkový procesor - efektívny pomocník v oblasti osobných financií - Poláček, Marian
Plánovanie a kontrola osobných financií, ich osvojenie pre používateľov osobných počítačov. Finančné funkcie aplikácií ponúkajúce výpočtové možnosti v prostredí Windows, Excel a Open Office. Stručný popis jednotlivých funkcií, ktorými si môžu užívatelia osobných počítačov zvýšit úroveň svojej finančnej gramotnosti.