Vykazovanie zákazkovej výroby podľa právnej úpravy v SR a podľa IFRS - Meluchová, Jitka, 1965-
Teoretický pohľad na zákazkovú výrobu ako na špecifickú oblasť vytvárania majetku počas najmenej dvoch účtovných období so zameraním sa na zmeny, ktoré priniesla právna úprava SR od roku 2011.