Finanční gramotnost jako součást všeobecného vzdělání - Rotport, Miloslav
Vzdelávanie a príprava učiteľov základných a stredných škôl na vyučovanie finančnej gramotnosti v Českej republike. Výsledky, ktoré majú byť na danom stupni vzdelania dosiahnuté. Finančná gramotnosť a úloha jednotlivých subjektov pri jej štandardizovaní.