Zákon č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce s komentárom - Kováčiková, Eva
Zákon č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce v znení ďalších zákonov a zákona č. 257/2011 Z.z. Novelizovaný zákon prináša množstvo zmien takmer vo všetkých sférach pracovného života - v skúšobnej lehote, vo výpovednej lehote, v pravidlách dovoleniek, spružňuje sa práca nadčas a nočná práca, taktiež novela upravuje konto pracovného času, zavádza úplne nový inštitút konkurenčnej doložky a deleného pracovného miesta.