Obnoviteľné zdroje energie v Európskej únii - Mrázová, Kamila
Definícia obnoviteľných zdrojov energie. Dlhodobá stratégia Európskej únie v rámci udržateľnej energie. Pohľad Európskej únie na obnoviteľné zdroje energie. Podiel obnoviteľných zdrojov energie v r. 2020. Porovnanie výkonu jednotlivých energetických zdrojov. Využitie v praxi. Príklad Švédska.