Strategie současných transnacionálních korporací a jejich vliv na stabilitu světového finančního systému - ekonomický růst a nová ekonomika - Prachař, Jan
Koncepcia ekonomického rozvoja a rastu. Technologické zmeny a ekonomický rast. Tri fázy vývoja svetového hospodárstva. Charakteristika novej ekonomiky. Kreatívna deštrukcia.