Možnosti využitia behavioristických prístupov v rozvoji finančnej gramotnosti - Szarková, Miroslava, 1951-
Niektoré poznatky behavioristických a neobehavioristických koncepcií, ktoré možno využiť pri rozvoji finančnej gramotnosti žiakov a študentov. Výučba ekonomických predmetov zameraných na rozvíjanie finančnej gramotnosti. Správanie a pozorovateľné fakty v procese rozvoja finančnej gramotnosti.